برند کارتیه

کارتیه

لوگوی برند کارتیه سوئیس
نام لاتیناصالت برندقدمت برندکلاس برندمالکیت برند
Cartierفرانسه۱۸۴۷لوکس رده متوسطگروه ریشمون

معرفی برند

کارتیه (kaʁtje) که به‌ صورت (kɑrtieɪ/ KAR-tee-ay) تلفظ می‌شود، یک برند فرانسوی است که کالاهای لوکسی نظیر ساعت، جواهرات و محصولات چرمی را طراحی و تولید می‌کند. این شرکت توسط لوئی ـ فرانسوا کارتیه در سال ۱۸۴۷، در شهر پاریس تأسیس شد و تا سال ۱۹۶۴ تحت مالکیت خانواده کارتیه بود. اما امروزه یکی از شرکت‌های زیر مجموعه گروه ریشمون سوئیس است که ۲۰۰ فروشگاه را در ۱۲۵ کشور جهان، اداره می‌کند.

تصویر یکی از فروشگاههای محصولات برند کارتیه سوئیس
تصویر یکی از بوتیکهای فروش محصولات کارتیه

برند کارتیه یک شرکت تجاری بین ‌المللی است که کالاهای لوکسی نظیر ساعت‌ها و جواهرات گران‌ قیمت، عطر و غیره را تولید می‌کند. هر چند، کارتیه اغلب به ‌عنوان یکی از معتبرترین مراکز طراحی جواهرات در جهان شناخته می‌شود اما خاستگاه اولیه این شرکت، صنعت ساعت ‌سازی است. چرا که لوئی کارتیه در ابتدای کار خود به تولید ساعت‌های مچی پرداخت و این کار او استفاده از این نوع ساعت را در جهان رواج داد.

ناگفته نماند تا آن زمان غالباً از ساعت‌های جیبی استفاده می‌شد. البته در سال ۱۸۹۸، با اضافه شدن لوئیس ژوزف (نوه بزرگ لویی کارتیه) به این تجارت خانوادگی، این برند، علاوه بر ساعت‌های جیبی و ساعت‌های مچی، تولید و ساخت ساعت‌های آونگی را نیز در برنامه کاری خود قرار داد.

تصویر لویی کارتیه مؤسس برند کارتیه
تصویر لویی کارتیه مؤسس برند کارتیه

با این حال دوران فراموش نشدنی ساعت‌های برند کارتیه همزمان با آغاز قرن بیستم فرا رسید. در آن زمان طراحان و ساعت‌ سازان این برند مشهور با ارائه کلاسیک‌های معروفی نظیر سانتوس (۱۹۰۶)، تانک (۱۹۱۷) و پاشا (۱۹۳۲) توانستند دوران طلایی و پرشکوهی را برای این شرکت تجاری بسازند.

تصویری از ساعت مچی مدل سانتوس برند کارتیه
تصویری از ساعت مچی مدل سانتوس برند کارتیه

جالب است بدانید برند کارتیه در سال ۱۹۲۸ ساعت‌های تولیدی خود را به مکانیزم کورنوگراف‌ مجهز کرد. این در حالی بود که در آن زمان اغلب کمپانی‌های ساعت ‌سازی از این تکنولوژی برای ثبت زمان‌های کوتاه استفاده می‌کردند. این برند تجاری در سال ۱۹۳۱ نیز ساعت‌های مناسب غواصی یا همان ساعت پاشا را طراحی و تولید کرد. عایق ‌بندی این ساعت‌ها به ‌گونه‌ای بود که مانع از ورود آب به درون آنها می‌شد.

تصویری از ساعت مچی پاشا کارتیه
تصویری از ساعت مچی پاشا کارتیه

این برند، مسیر خود را در سال ۱۹۸۲ با عرضه ساعت‌های کوکی به بازار ادامه داد. کوک این مدل ساعت‌ها در قسمت فوقانی میان دو لبه بند و قاب آنها قرار داشت و این نوع طراحی باعث شده بود تا کوک ساعت‌ها در برابر ضربه و فشار، مقاوم باشد. این نام تجاری در سال ۱۹۸۷ ساعت‌های اتوماتیک خود را روانه بازار کرد و در سال ۲۰۰۱ نیز نخستین ساعت‌های ورزشی خود را به‌ صورت اتوماتیک با موتور ساخت شرکت ETA سوئیس تولید کرد.

ساعت تانک از جمله کلاسیک‌های معروف کارتیه است که برخی از مدلهای آن به موتور کوارتز و برخی دیگر به موتور مکانیکی تجهیز شده‌ اند. ناگفته نماند این ساعت به علاوه بسیاری دیگر از کلکسیونهای ساعت کارتیه، در دسته کالاهای لوکس رده متوسط قرار می‌گیرد و قیمت پایه آن، از ۵۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ دلار متغیر است.

تصویری از ساعت تانک کارتیه با موتور مکانیکی
تصویری از ساعت تانک کارتیه با موتور مکانیکی

نکته قابل ذکر دیگر این است که امروزه برند تجاری کارتیه، قادر است موتور ساعت‌های تولیدی‌اش را بسازد. اما در گذشته از موتورهایی استفاده می‌کرد که توسط سایر کمپانی‌های تولیدکننده نظیر ETA  سوئیس و میوتا تامین می‌شدند.

تاریخچه برند کارتیه

زمان تأسیس برند کارتیه به سال ۱۸۴۷ بازمی‌گردد. در آن زمان لویی فرانسوا کارتیه، به ‌عنوان بنیانگذار، با در دست گرفتن کارگاه استادش، برند خود را در شهر پاریس تأسیس کرد. با وجود نا آرامی‌های ناشی از روند انقلاب فرانسه، برند تجاری کارتیه به رشد و توسعه خود ادامه داد تا جایی که توانست اولین بوتیکش را در سال ۱۸۵۹ افتتاح کند.

در سال ۱۸۷۴، آلفرد کارتیه، مسئولیت این تجارت را بر عهده گرفت. او با استفاده از هوش تجاری خود، تجارت خانوادگی‌شان را گسترش و توسعه داد. لازم به ذکر است که او نقش مهمی در معرفی ساعت‌های برند کارتیه و دیگر محصولات آن به خانواده‌های سلطنتی اروپا داشت. به‌ گونه‌ای که کارتیه، به برند مورد علاقه شاه ادوارد هفتم تبدیل شد و نزد او به محبوبیت خاص و ویژه‌ای دست پیدا کرد.

 

علاقمندی پرنسس دایانا از خاندان سلطنتی انگلیس به ساعت های کارتیه ـ مدل Tank Solo
علاقمندی پرنسس دایانا از خاندان سلطنتی انگلیس به ساعت های کارتیه ـ مدل Tank Solo های کارتیه – مدل Tank Solo

موفقیت چشمگیر کارتیه در اواخر دهه ۱۸۰۰ باعث شد تا این برند بتواند نخستین نمایشگاه خود را در خیابان دو لا پاکس پاریس افتتاح نماید. هرچند که آلفرد در آشنایی نخبگان فرانسوی، نجیب زادگان و خانواده‌های سلطنتی با این برند موفق بود، اما این پسرانش (لوئیس ژوزف، پیر و ژاک) بودند که باعث شهرت جهانی برند تجاری کارتیه شدند.

پسران آلفرد از همان سنین جوانی، آرزوهای بزرگی داشتند. این سه برادر همواره تلاش می‌کردند تا کسب‌ و کار خانوادگی خود را به یک برند تجاری بین ‌المللی و جهانی تبدیل کنند. آنها کار خود را با تقسیم وظیفه شروع کردند. به این ترتیب که لوییس ژوزف مسئولیت توسعه کار در پاریس و بقیه اروپا را به عهده گرفت، پیر کوشید تا کارشان را در ایالات ‌متحده گسترش دهد و ژاک مسئول توسعه برند تجاری کارتیه در انگلستان و مستعمراتش بود.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برند دویت سوئیس

دویت

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 مقایسه